Google випустила оновлений Android 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустила оновлений Android 11

Фондовий ринок
2369
Google нещодавно випустив свою першу бета-версію Android 11, і тепер у нас є ще одне оновлення, це Android 11 Beta 1.5.
Нова бета-версія Android 11 поставляється з деякими новими функціями та низкою виправлень помилок та покращень продуктивності.
Android 11 Beta 1 включає в себе фінальні API і офіційний API 30 SDK для розробників, а також останні оптимізації та виправлення помилок. Beta 1 також є першим випуском Android 11 для користувачів-початківців, які хочуть випробувати те, що буде в Android 11. Цей випуск підходить для розробки, тестування та загального використання.
Android 11 все ще перебуває в активній розробці, тому система і додатки Android можуть не завжди працювати належним чином. Як і в попередніх версіях, Android 11 містить зміни, які допомагають підвищити продуктивність, час автономної роботи, безпеку і конфіденційність. У деяких випадках вони можуть впливати на програми, доки вони не будуть оновлені для підтримки Android 11, тому Ви можете побачити вплив, що коливається від незначних проблем до більш значних функціональних обмежень. В цілому, більшість додатків будуть працювати так, як очікується, як і більшість API і функцій. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Android 11 виправлять прикру помилку минулих версій.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас