Moody's підвищило рейтинги Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's підвищило рейтинги Приватбанку

Фондовий ринок
304
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s поліпшило рейтинги державного Приватбанку. Зокрема, за депозитами в національній валюті з Caa1 до B3, а за депозитами в іноземній валюті – з Caa2 до Caa1, повідомили в самій фінустанові.
Агентство також підвищило базову оцінку кредитоспроможності банку з Саа1 до B3 зі зміною прогнозу рейтингу з “позитивного” на “стабільний”.
У повідомленні агентства сказано, що підвищення рейтингів держбанку обумовлено підвищенням суверенного рейтингу України, високим рівнем рентабельності і ліквідних активів Приватбанку.
За словами аналітиків Moody’s, цього року Приватбанк демонструє значні показники рентабельності, що спираються на стабільні комісійні доходи, низьку залежність банку від ринкового фінансування і дуже високий рівень ліквідних активів.

Довідка Finance.ua:

  • НБУ відкликає мільярдні позови до компаній Коломойського щодо рефінансування Приватбанку. 11 червня Госпсуд Дніпропетровської області задовольнив клопотання НБУ і закрив провадження за позовом до “Дніпроазоту” Ігоря Коломойського про стягнення заставного майна за борговими зобов’язаннями ПриватБанку з рефінансування.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас