Розкрито характеристики нового ігрового смартфона від ASUS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкрито характеристики нового ігрового смартфона від ASUS

Фондовий ринок
289
Пройшов вже приблизно рік з моменту виходу ігрового смартфона ASUS ROG Phone II, і очікується, що незабаром відбудеться анонс моделі ROG Phone 3.
“Пристрій вже було помічено в базі даних TENAA, що дозволяє ознайомитися з його технічними характеристиками ще до офіційного анонсу”, – йдеться в повідомленні. Відзначається, що згідно з наявною інформацією, ігровий смартфон ASUS ROG Phone 3 зовні схожий на торішню модель. Єдиною помітною відмінністю є відсутність 3,5-міліметрового звукового роз’єму для підключення навушників.
Нова модель оснащена 6,59-дюймовим AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм. Пристрій отримав процесор Snapdragon 865, який піддався початковому заводському розгону – його продуктивні ядра працюють на частоті 3,091 ГГц (при стандартній частоті 2,84 ГГц). Смартфон може включати до 16 ГБ оперативної пам’яті. “Основна камера зазнала модернізації в порівнянні з попередником. Вона включає 64-мегапіксельний головний модуль, 13-мегапіксельний надширококутний модуль і новий третій модуль, але про нього поки що немає достовірних даних.

Ємність вбудованої батареї становить 6000 мА-год, підтримується швидка зарядка потужністю 30 Вт. Смартфон вийшов досить габаритним, його товщина становить 9,85 мм, а маса – 240 гр”, – підкреслює видання.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас