Більш ніж 1000 інвесторів Укрбуду прийшли до Зеленського з "таблеткою" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більш ніж 1000 інвесторів Укрбуду прийшли до Зеленського з "таблеткою"

Фондовий ринок
5717
Біля Офісу президента сьогодні, 15 червня, проходить мітинг інвесторів житлових комплексів корпорації “Укрбуд”. У ньому беруть участь понад 1 тис. осіб.
Учасники протесту вимагають від глави держави Володимира Зеленського виконати обіцянку про завершення будівництва будинків.
Інвестори принесли імпровізовану п’ятиметрову таблетку для “поліпшення пам’яті Президента”, щоб він згадав про “Укрбуд” і 40 тис. осіб.
У квітні інвестори “Укрбуду” провели акцію протесту під будівлею Міноборони. Люди пригрозили влаштувати новий Майдан і заявили, що не підуть додому, поки Міноборони, яке виступає стороною договорів, не припинить перешкоджати будівництву ЖК.
У травні відбувся автомобільний мітинг і протест під Київською міськдержадміністрацією. Як пояснили учасники, Зеленський особисто пообіцяв, що будинки “Укрбуду” будуть добудовані компанією “Київміськбуд”, але будівництво не відновилося через блокування процесу з боку чиновників, які ігнорують рішення глави держави.
Раніше Зеленський заявив, що мер Києва Віталій Кличко повинен підключитися до вирішення питання про будівництва “Укрбуду”. Той у відповідь заперечив. За словами мера столиці, заяви про те, що він сам може вирішити це питання, некоректні: чотири житлові комплекси будуються на землях Міноборони, яке має підписати договори на колишніх умовах.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас