Мінцифри перевіряє мобільний інтернет у столиці й просить українців допомогти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінцифри перевіряє мобільний інтернет у столиці й просить українців допомогти

Казна та Політика
559
Міністерство цифрової трансформації перевіряє місця у Києві, де мобільний інтернет різних операторів працює нестабільно або не працює зовсім. Для цього просять українців поділитися такою інформацією.
Про це у Facebook написав очільник відомства Михайло Федоров.
«…Кожного дня, як і усі кияни, їдучи на роботу чи гуляючи містом, я стикаюсь з тим, що навіть у столиці є місця, де мобільний інтернет завжди працює нестабільно або не працює зовсім. Хочемо виправити цю ситуацію, і нам потрібна ваша допомога», — написав він.
Федоров уточнив, що експеримент з мобільним інтернетом розпочинають з Києва. Мешканців столиці він просить під його постом у Facebook залишити інформацію про місця, де вони постійно стикаються з відсутністю мережі.
«Прошу обов’язково вказувати свого оператора та максимально детально описувати проблемне місце, наприклад, вулицю та номер дому чи відстань до певного об’єкта тощо», — зазначив міністр, додавши, що вирішуватиме виявлені проблеми спільно з мобільними операторами.
Нагадаємо, у травні 2020 року до мереж 4G приєднали 1 188 населених пунктів України. З них 723 отримали 4G вперше, а в інших з’явилась альтернатива у виборі послуг 4G від різних операторів.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас