Що загрожує водіям за приховування номерів авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що загрожує водіям за приховування номерів авто

Особисті фінанси
6092
За приховування номерного знака автомобіля для перешкоди автоматичній фіксації порушень швидкості може бути вилучено транспортний засіб.
Про це у FACEBOOK повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.
Білошицький підкреслив, що “якщо навіть якимось чином ховається ДНЗ на авто, повністю, або один або кілька символів, і навіть якщо камера автоматичної фіксації не зможе розпізнати знак і зафіксувати це порушення, то відповідальність все одно настане”.
“На дорогах є патрулі, які “завжди можуть зупинити вас за це порушення, а саме: за експлуатацію т/з без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами, у тому числі з нанесенням покриття або застосуванням матеріалів, що перешкоджають чи ускладнюють його ідентифікацію, чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим або неосвітленим, відсутність номерного знака або якщо він закритий іншими предметами або забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 метрів”, – вказав він.
Нагадаємо, що за перші 10 днів після введення автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху сплачено штрафів на загальну суму 2,2 млн грн, про це повідомили в Мінфіні.
Що загрожує водіям за приховування номерів авто

Довідка Finance.ua:

  • З 1 червня 2020 року за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год встановлених обмежень штраф становить 255 грн, а при перевищенні більш ніж на 50 км/год – 510 грн.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас