OnePlus випустила бету Android 11 для своїх смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus випустила бету Android 11 для своїх смартфонів

Технології&Авто
275
Слідом за Xiaomi і OPPO до числа компаній, що пропонують користувачам випробувати новітню мобільну операційну систему Android 11 Beta, приєдналася і OnePlus. На своєму офіційному сайті вендор розкрив назви моделей, сумісних зі свіжою версією прошивки OxygenOS, і опублікував образи збірок, доступні для скачування.
ОС Android 11 Beta вже доступна для моделей OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro. Готові образи для скачування розробники опублікували на офіційному форумі компанії. Після прошивки користувачі зможуть не тільки випробувати всі нововведення, які пропонує Google, але і повідомити розробникам про знайдені баги допомогою форми зворотного зв’язку.
Компанія підкреслює, що в поточному вигляді прошивка може працювати нестабільно – вона розрахована в першу чергу на тестувальників і ентузіастів, тому не рекомендується пересічним користувачам в якості повноцінної заміни попередньої стабільної версії «зеленого робота». Про реліз Android 11 Beta для інших фірмових пристроїв представники OnePlus поки не повідомляли.
У списку ключових змін нової ревізії мобільної ОС – оновлене меню повідомлень, розширені можливості для текстового спілкування, поліпшені налаштування конфіденційності для додатків, оптимізація для роботи в умовах 5G-мереж і розумні рекомендації в інтерфейсі. В кожну наступну бета-версію Android 11 Google буде поступово впроваджувати нові функції.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас