Prozorro попередила про нові правила оплати скарг від учасників торгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Prozorro попередила про нові правила оплати скарг від учасників торгів

Казна та Політика
277
Система електронних закупівель Prozorro попередила про нові правила оплати скарг від учасників торгів до Антимонопольного комітету.
Про це повідомляється на сторінці електронного майданчика у Facebook.
“За новими правилами за забезпечення отримання оплати, її повернення скаржнику або перерахування до державного бюджету відповідає ДП “Прозорро”. Тому плата вноситься на окремий рахунок, створений підприємством”, – йдеться в повідомленні.
Плата проводиться через систему Prozorro в день подачі скарги. Учасник може оплатити скаргу платіжною карткою за допомогою сервісу онлайн-платежів LiqPay. Комісія за проведення платежу через сервіс становить 2,5% від суми за проведення платежу.
Також за новими правилами учасник торгів може оплатити подачу скарги через банк.
Для цього на сторінці створення скарги потрібно завантажити шаблон платіжного документа. Для початку необхідно вказати реквізити для повернення плати за скаргу учаснику, вказавши код ЄДРПОУ юридичної особи або РНУКПН фізичної особи, а також міжнародний номер банківського рахунку за стандартом IBAN. Після цього система Prozorro автоматично сформує шаблон платіжного документа.
“Дуже важливо при здійсненні оплати ввести всі дані так, як це зазначено в шаблоні платіжного документа. Інакше ДП “Прозорро” не підтвердить отримання плати за подання скарги, а отже, скарга не буде направлена в АМКУ. Шаблон повинен містити наступні дані: найменування та код одержувача, сума платежу, найменування банку одержувача і його рахунок, Призначення платежу”, – підкреслили в Prozorro.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас