Третій етап виходу з карантину: як змусити бізнес знову працювати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Третій етап виходу з карантину: як змусити бізнес знову працювати

Особисті фінанси
1018
Після двомісячної перерви і режиму самоізоляції багато молодих підприємців не уявляють, як повернутися до колишнього товарообігу і відновити повноцінну діяльність підприємства. Ця стаття підкаже, які кроки можна здійснити щоб не тільки залишитися на плаву, а й непогано розширити асортимент пропонованих товарів.
Третій етап виходу з карантину: як змусити бізнес знову працювати
Що ми продаємо
Кожен потенційний покупець хоче віддати свої заощадження лише в разі повної впевненості, що товар, який купується, відповідає його очікуванням. Поширеною причиною, по якій клієнти йдуть до конкурентів, є аж ніяк не якість продукції, що продається, а її асортимент. Тому не варто скупитися і обмежуватися одним, двома варіантами колірних і дизайнерських виконань моделі. Чим різноманітнішим буде ваш вибір, тим ймовірніше, що покупець від вас не піде.
Але якщо ваш капітал не дозволяє закупити достатню кількість якісної продукції, не впадайте у відчай. Сьогодні в Китаї можна купити усілякі товари, аналогічні оригіналам за досить низькою ціною. До речі, дізнатися, як купувати товар в Китаї можна тут.
Третій етап виходу з карантину: як змусити бізнес знову працювати
З компанією Meest China ви можете безпосередньо співпрацювати з постачальниками Китаю, і бути впевненими, що все прибуде вчасно, цілим і без браку. Цей перевізник не лише доставляє відправлення, а надає повний спектр послуг для підприємців:
  • митне оформлення з документальним супроводом;
  • консолідація товарів від різних постачальників в одну посилку і розбивка великих партій на декілька відправлень;
  • контроль якості та відповідності.
Вирішуючи здійснювати закупівлі в Китаї, надійніше перевізника вам не знайти.
Реклама двигун прогресу
Як показує сьогоднішня криза, на плаву зможуть залишитися тільки ті, хто зуміє адаптуватися під нові умови ринку. Розвиток інтернет-індустрії відкриває перед підприємцями не лише нові можливості реклами, а й пропонує знайти нові ринки збуту своїх товарів і навіть інвесторів. Тому варто переглянути своє ставлення до соціальних мереж і витратитися на просування.
Це важливо:
  • про ваш товар зможе дізнатися велика аудиторія;
  • завдяки перевізникам ви розширите демографію продажів;
  • зросте товарообіг.
Якщо у вас достатньо досвіду і сила-силенна вільного часу, ви можете і самостійно займатися просуванням свого бізнесу, в іншому випадку, ці дії краще довірити професіоналам.
Третій етап виходу з карантину: як змусити бізнес знову працювати
Як продавати в інтернеті
Багато хто помилково вважає, що для подібних дій одним з обов’язкових умов є наявність сайту. Але при грамотному підході навіть за допомогою звичайної дошки оголошень можна непогано розкрутитися. Єдине, намагайтеся бути завжди на зв’язку, адже у потенційного покупця можуть виникнути питання.
До того ж, не зайвим буде вивчити перевізників, адже від якості їх послуг буде залежати цілісність відправлень, швидкість доставки і задоволеність покупців.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас