OPPO підтвердила розробку власних мобільних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO підтвердила розробку власних мобільних

Технології&Авто
555
OPPO офіційно підтвердила свої плани щодо розробки власних мобільних чипів. Компанія оголосила про наміри після чуток про наймання працівників з інших компаній виробників чипів.
Нинішня кризова ситуація між Huawei та урядом США підштовхнула OPPO до розробки власних мобільних чипів. Компанія є другим за величиною брендом смартфонів у Китаї.
За словами віце-президента OPPO Лю Бо (Liu Bo), компанії доведеться дотримуватися цього підходу, навіть попри те, що запуск власних чипів не такий простий процес.
OPPO працюватиме з відомими постачальниками для розробки власних чипів для своїх смартфонів. Зараз компанія працює з усіма великими виробниками чипів – Qualcomm, MediaTek і Samsung. Згідно з останніми повідомленнями, компанія найняла кількох керівників та інженерів з MediaTek для роботи над її чипами. MediaTek є четвертим за величиною виробником чипів у світі, а також основним постачальником для OPPO.
OPPO також поступово розширює свій асортимент пристроїв. Нещодавно компанія вийшла на ринок натільних пристроїв, випустивши OPPO Band і OPPO Watch в Китаї.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас