Компанія Bentley випустила годинник (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Bentley випустила годинник (фото)

Технології&Авто
672
Британська автомобілебудівна компанія Bentley і швейцарська марка Breitling випустили нову модель наручного годинника Chronomat. Таким чином вони відзначили 17-річну співпрацю, пише Bentley Motors.
Вперше модель Breitling Chronomat з’явилася в 1984 році.
“Chronomat 1984 року займає дуже важливе місце в нашій сучасній історії. Це був годинник, який сміливо проголосив, що Breitling вірний своєму корінню. Коли велика частина промисловості зосередила свої зусилля і енергію на кварцовому годиннику, Chronomat нагадав світові, що Breitling, по суті, винайшов сучасний механічний хронограф. Колекція Chronomat – це данина поваги дивним годинникам, які більше, ніж будь-які інші, повертають нас до нашої спадщини”, – розповів генеральний директор Breitling Жорж Керн.
Компанія Bentley випустила годинник (фото)
Нинішні швейцарські годинникарі випустили оновлену модель, яка, на їхню думку, є універсальним спортивним годинником, з яким можна сходити на пляж і пройтися по червоній доріжці.
Компанія Bentley випустила годинник (фото)
Діаметр корпусу – 42 міліметри, він виконаний з нержавіючої сталі. Модель має браслет з нержавіючої сталі із застібкою-метеликом. На задній кришці із сапфірового скла є гравірування Bentley.
Chronomat можна придбати за 8,1 тис. доларів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас