Mercedes-Benz представляє конкурента BMW X6 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz представляє конкурента BMW X6 (фото)

Технології&Авто
3635
В Україні представили свіжий позашляховик GLE Coupé, який в новому поколінні придбав звичні вже для бренду риси зовнішності та оновлені технології.
Mercedes-Benz GLE Coupé 2020 року повністю змінився. Дизайнери перекроїли обриси кузова і ще більше згладили задню частину. Незважаючи на п’ятидверну компоновку, автомобіль збоку дійсно став виглядати, як купе. Більше немає задертої задньої частини або нагадувань про стандартний GLE.
Mercedes-Benz представляє конкурента BMW X6 (фото)
Причому купе відрізняється від «повноформата» ще й укріпленими стійками, посиленим каркасом даху і додатковою поперечиною в задній частині. Він нижчий і ширший від GLE, а також додав в довжині в порівнянні з попередником, але коротший у колісній базі.
Всі додаткові міліметри пішли на користь простору в салоні і багажного відділення (+70 літрів), де стало трішки вільніше. Навантажувальна висота заднього відсіку на 59 мм нижча, ніж у попередньої моделі, а при наявності пневматичної підвіски задню частину автомобіля можна опустити ще на 50 мм. Збільшили і обсяг ніш в салоні автомобіля. За обіцянками виробника, дах не тисне на голову заднім пасажирам, як можна було б уявити, а вузький задній дверний проріз компенсується широким відкриттям дверей.
У салоні помітний величезний дисплей, який розділений на дві функціональні зони: приладової панелі і мультимедії. Управління стандартно знаходиться на кермі або центральній консолі у вигляді звичного вже важеля. Коробка так само зроблена на американський манер і перемикається важелем під кермом.
Тут є всі останні технології компанії від бездротової зарядки і AppleCarPlay з AndroidAuto до систем активної допомоги водієві. У цьому поколінні GLE GLE Coupé тепер оснащений ультрасучасною оптикою, яка дозволяє освітлювати до 650 метрів перед автомобілем і має широкий кут захоплення, в комплексі з «розумним» світлом дозволить водієві зовсім не турбуватися про освітлення.

Отримати кредит на машину

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас