Послаблення карантину врятують економіку - Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послаблення карантину врятують економіку - Зеленський

Казна та Політика
1306
Необхідність посилення комунікації щодо дотримання норм адаптивного карантину обговорили на традиційній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
Про це повідомляється на сайті Президента України.
“Послаблення карантину врятують економіку, але давайте не забувати, що коронавірус нікуди не зник, і від нього треба і далі рятувати життя. Жорсткий карантин був небезкорисним, впевнений, що він врятував багато життів. Однак і далі щодня у нас помирають люди від коронавірусних ускладнень. Ми не хотіли б знову повертатися в такі жорсткі рамки. Тому тримаємо руку на пульсі щодо розвитку подій і нагадуємо людям, що правила соціального дистанціювання і масочного режиму повинні діяти. І поки що, на жаль, ми не можемо дозволити собі масові розважальні заходи», – зазначив Володимир Зеленський.
«Ми пішли на послаблення, але люди повинні бути свідомими загрози коронавірусу, яка нікуди не зникла», – заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Міністр інфраструктури Владислав Криклій поінформував, що українці не виявили безпечності після запуску внутрішнього авіасполучення 5 червня і, незважаючи на літній сезон, перші рейси до Одеси не були переповнені.

Довідка Finance.ua:

  • З 1 червня в Україні почався третій етап послаблення карантину. Дозволена робота басейнів і спортзалів; відвідування освітніх занять в групах не більше ніж 10 осіб (наприклад, почнуть роботу автошколи); а також буде відновлено рух залізничного транспорту і міжобласних перевезень автотранспортом.
  • Кабінет Міністрів з 5 червня послабив карантинні обмеження.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас