Анонсовано найкомпактніший у світі струменевий принтер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсовано найкомпактніший у світі струменевий принтер (фото)

Технології&Авто
915
Компанія Selpic відома як виробник компактної друкувальної техніки. Нещодавно вендор розширив список фірмової продукції, анонсувавши мініатюрний кольоровий принтер, розміри якого можна порівняти зі звичайним офісним маркером. На відміну від звичних стаціонарних моделей, ним можна наносити текст і зображення на різні поверхні вручну.
Струменевий принтер Selpic P1 з габаритами корпусу 13 х 3 х 2,4 см і вагою 180 грамів позиціонується як пристрій для кольорового друку логотипів, текстів, фотографій, а також QR- і штрих-кодів. За заявою розробників, пристрій здатний наносити зображення не тільки на папір, але і на такі поверхні, як метал, текстиль, пластик і шкіра.
Анонсовано найкомпактніший у світі струменевий принтер (фото)
Для друку користувачеві досить провести приладом по обраному матеріалу, як звичайним маркером: друкуюча головка вбудована в основу принтера. Заявлена автономність Selpic P1 становить до 3 годин на одному заряді вбудованого акумулятора, або близько 90 сторінок формату А4 із заповненням 5% їх площі з одного боку.
Анонсовано найкомпактніший у світі струменевий принтер (фото)
Як розхідник принтер використовує мініатюрні картриджі з чорнилом (всього шість базових кольорів) на водній основі. Максимальна роздільна здатність друку становить 600 dpi, налаштування параметрів здійснюється по Wi-Fi за допомогою фірмового додатка для iOS, Android і Windows. Щоб почати друк, після вибору зображення або тексту користувачеві досить натиснути кнопку введення і провести робочою поверхнею по паперу або іншому носію.
Найближчим часом Selpic P1 з’явиться на краудфандинговій платформі Indiegogo. Вартість принтера за попереднім замовленням складе $99 з урахуванням знижки в 55% для перших 500 покупців.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас