Бізнес назвав переваги введення е-трудових — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес назвав переваги введення е-трудових

Особисті фінанси
351
У середу, 3 червня, на засіданні Уряду було схвалено два рішення, які розширюють можливості бізнесу щодо електронної взаємодії та мають на меті полегшити ведення операційної діяльності компаній.
Про це повідомляє пресслужба Європейської Бізнес Асоціації.
Перше рішення стосується запровадження електронних трудових книжок. Друге – запуску експериментального проєкту з видачі дозволів на міжнародні перевезення вантажів у електронній формі.
“Такі рішення абсолютно відповідають вимогам часу – для безперебійної роботи компаній навіть в кризові часи більшість послуг має бути переведена в онлайн. Це не тільки економія ресурсів та зручність, але й більш прозорі взаємовідносини між бізнесом та державою, готовність до будь-яких форс-мажорів. Сподіваємося, що процеси цифрової трансформації в державі тільки посилюватимуться, аби полегшити щоденну роботу бізнесу”, – повідомила заступник директора з представництва інтересів компаній-членів Асоціації Світлана Михайловська.
У ЄБ, назвали переваги прийняття цих рішень:
  • ведення паперової трудової книжки – це додаткова можливість заощадити кошти на адмініструванні процесу прийому на роботу, переведення та звільнення працівників, а для працівників – зручність та зменшення бюрократії;

Як перевірити свій страховий стаж онлайн 👀

  • запуск проєкту з видачі дозволів на міжнародні перевезення вантажів у електронній формі – дозволить усунути бюрократичні перешкоди, підвищити об’єктивність та прозорість процесу замовлення та видачі бланків дозволів на перевезення.

Довідка Finance.ua:

  • Якщо у вас відсутня трудова книжка або в ній немає відповідних записів, трудовий стаж встановлюється на підставі інших документів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас