Toyota представила оновлений пікап Toyota Hilux (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota представила оновлений пікап Toyota Hilux (фото)

Технології&Авто
1397
У Таїланді дебютував оновлений пікап Toyota Hilux. Осучаснившись зовні, автомобіль знайшов модернізований дизель, мультимедію з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і спеціальну версію Invincible.
Екстер’єр пікапа очікувано адаптували під сучасні стильові стандарти марки – це видно по світлодіодній оптиці, таким самим ліхтарям, переглянутим бамперам (передній, зокрема, набув «агресії») і новій решітці радіатора.
Для тих, хто хоче виділитися, тепер є спецверсія Hilux Invincible (в перекладі означає «Непереможний») – у такого пікапу інший декор бамперів, радіаторної решітки, відкидного борту і крил.
Toyota представила оновлений пікап Toyota Hilux (фото)
Головною зміною в інтер’єрі рестайлінгового Hilux стала оновлена мультимедійна система, яка зберегла 8-дюймовий дисплей, але при цьому отримала підтримку мобільних інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto. За доплату для пікапа також доступні система безключового доступу, супутникова навігація, клімат-контроль, передні і задні парктроніки, а також преміум-акустика JBL Premium Sound System з 9 динаміками і 8-канальним підсилювачем потужності на 800 Вт.
Toyota представила оновлений пікап Toyota Hilux (фото)
Моторна гамма змінилася аналогічно до позашляховика Fortuner: 2,8 – літровий дизель став економічнішим (середня витрата палива знизилася до 7,8 л/100 км) і потужнішим – тепер він розвиває 204 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Традиційна система повного приводу і дві трансмісії на вибір (6-ступінчасті «механіка» і «автомат») залишилися на місці.
За матеріалами:
AvtoDream
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас