Samsung анонсувала новий OLED-дисплей для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсувала новий OLED-дисплей для смартфонів

Технології&Авто
1091
Компанія Samsung Display анонсувала новий OLED-дисплей, спеціально розроблений для телефонів з підтримкою 5G. В епоху мереж п’ятого покоління будуть набирати популярності потокові сервіси з контентом в роздільності 4K і 8K, хмарні ігри та інформаційно-розважальні мережі. Джерело стверджує, що з новими дисплеями ви зможете повною мірою насолодитися новими формами контенту.
Чи буде новий дисплей випущений під брендом Infinity, який компанія використовує для своїх екранів протягом останніх років, поки що невідомо. Однак вже зараз висловлюються припущення, що першим смартфоном, в якому буде використовуватися екран нового типу, стане Samsung Galaxy Note 20. Його анонс очікується в серпні цього року.
Оптимізований для покоління 5G OLED-екран вже отримав сертифікацію Eye Care Display від SGS. Цей інститут також виявив, що дисплей Samsung є надзвичайно енергоефективним. Крім того, випромінювання синьої частини спектру світла було помітно знижено, що дозволяє довше дивитися на екран, не відчуваючи симптомів втоми. Новий OLED-дисплей Samsung для 5G-телефонів випромінює 6,5% синього світла. Для порівняння, поточні дисплеї Samsung Infinity мають рівень 7,5%.
Згідно з тестами незалежного агентства UL, споживана потужність нового екрану Samsung OLED зменшилася на 15% в порівнянні з поточними екранами Infinity.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас