У Грузії пояснили, як будуть пускати туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Грузії пояснили, як будуть пускати туристів

Світ
806
Іноземні туристи, які планують відвідати Грузію з туристичною метою, повинні будуть надати довідку про негативний ПЛР-тест на коронавірус. Тільки у виняткових випадках туристи зможуть здати тест на COVID-19 на території країни.
Про це заявив прем’єр-міністр Грузії Георгій Гахарія, передає «Грузія Online».
«У туристів, які в’їжджатимуть в Грузію, повинен бути актуальним результат ПЛР-тесту, інакше людину просто не впустять… Організовані туристичні групи зможуть в’їхати тільки при дотриманні цього правила», – заявив Гахарія.
Крім того, туристичні групи будуть розміщуватися тільки в «зелених зонах». Вони будуть визначені Міністерством охорони здоров’я країни після спеціальної перевірки на дотримання всіх протоколів безпеки, що включають скринінг, безпечну організацію харчування, транспортування гостей тощо.
«Ми, звісно, створимо можливість пройти швидкі ПЛР-тести і всередині країни, якщо у людини, яка прибула, не виявиться такого тесту і якщо такі випадки не будуть масовими. Але організовані туристичні групи зможуть в’їхати тільки при дотриманні цього правила», – підкреслив Гахарія.
Нагадаємо, раніше Грузія оголосила про відкриття літнього туристичного сезону 2020 року для іноземних туристів з 1 липня.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас