Xiaomi випустить електричний диван (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустить електричний диван (фото)

Технології&Авто
1023
Китайський технологічний гігант Xiaomi запустив через свою платформу колективного фінансування Youpin кампанію зі збору коштів на випуск нового електричного дивана Xiaomi Qifeng Electric Sofa, який пропонується за ціною 225 доларів.
Що стосується дизайну, новий електричний диван Xiaomi Qifeng Electric Sofa виконаний в скандинавському мінімалістичному стилі і пропонується в чорному, білому і сірому кольорах, щоб його можна було поєднувати з будь-яким домашнім інтер’єром.
При виробництві цього дивана використовуються тайський латекс і високоеластичні бавовняні матеріали, які повинні забезпечувати комфорт і зручність для користувачів. Він підтримує регулювання нахилу від 103 до 160 градусів, а також дозволяє натисненням однієї кнопки перемикатися між сидячим і лежачим положеннями. У лежачому положенні під ногами піднімається висувна частина як у крісел-реклайнерів.
Xiaomi випустить електричний диван (фото)
Як і багато інших пристроїв для дому, електричний диван Xiaomi Qifeng Electric Sofa спочатку буде продаватися на китайському ринку. Однак якщо новинка буде успішною, то Xiaomi цілком може випустити її за межами країни.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас