Apple хоче інвестувати $330 мільйонів у виробництво на Тайвані - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple хоче інвестувати $330 мільйонів у виробництво на Тайвані - ЗМІ

Фондовий ринок
178
За повідомленням джерела, Компанія Apple має намір інвестувати понад 330 мільйонів доларів у тайванську фабрику, яка буде серійно випускати дисплеї micro-LED. Ці дисплеї будуть призначені для майбутніх iPhone, iPad, MacBook та інших пристроїв.
“Не так давно відомий аналітик Мінг-Чі Куо прогнозував на цей рік нові MacBook Pro, iMac Pro і iPad, які буде ріднити одна ключова особливість – дисплеї з підсвічуванням на мініатюрних світлодіодах (mini-LED).
Водночас mini-LED, як повідомляється, розглядається Apple як проміжна технологія, поки не буде готова технологія micro-LED, яка вважається найбільш імовірним кандидатом на використання в дисплеях наступного покоління. mini-LED – покращений LCD з підсвічуванням з дрібних світлодіодів, а micro-LED – технологічно близькі до дисплеїв OLED, в яких кожен піксель теж є незалежним джерелом світла”, – йдеться в повідомленні.
Згідно зі свіжими даними, Apple планує спільне підприємство з Epistar (найбільший тайванський виробник світлодіодів) і AU Optronics (тайванський виробник РК-панелей). Саме ці компанії займуться фактичним серійним виробництвом екранів micro-LED для Apple.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас