Укрзалізниця підрахувала кількість пасажирів у перший день роботи після карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця підрахувала кількість пасажирів у перший день роботи після карантину

Фондовий ринок
631
Укрзалізниця у перший день відновлення курсування приміських поїздів — 1 червня — перевезла у приміському сполученні 48,1 тис. пасажирів.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Крім того, упродовж 1 червня послугами Укрзалізниці скористалися 5,8 тис. пасажирів нічних та швидкісних поїздів.
«Укрзалізниця за 1 червня перевезла майже 6 тисяч пасажирів, а середня населеність пасажирських поїздів у цей день склала 80%. Це гарний новий старт, ми дуже раді, що курсування відновлено і пасажири до нас так швидко повертаються. До речі, від початку відновлення продажу проїзних документів уже придбано понад 100 тис. квитків, з них лише 1 червня — близько 34 тисяч», — розповів Іван Юрик.
Він також нагадав, що для зручності пасажирів з 1 червня квитки на низку поїздів можна придбати за 90 діб до дати відправлення: «Ми взяли гарний темп: уже розпочався попередній продаж проїзних документів на 90 діб на 28 пар пасажирських поїздів».
Нагадаємо, що під час проїзду залізничним транспортом потрібно перебувати на вокзалах, платформах та поїздах виключно в захисних масках, користуватися санітайзерами для рук, дотримуватися соціальної дистанції — не менше 1,5 м, у разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби залишатися вдома.
Укрзалізниця 1 червня розпочала перший етап відновлення курсування приміських поїздів: до роботи стали 439 поїздів. Так, у філії «Донецька залізниця» почали курсувати 38 поїздів, «Львівська залізниця» — 30 поїздів, «Одеська залізниця» — 84 поїзди, «Південна залізниця» — 156 поїздів, «Придніпровська залізниця» — 22 поїзди, «Південно-Західна залізниця» — 109 поїздів.
У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій призначення приміських поїздів буде продовжуватися. З розкладом електропоїздів, котрі відновили курсування, можна ознайомитись на вебсайтах регіональних філій Укрзалізниці.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас