В Україні відкриється ще 5 МакДональдс цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкриється ще 5 МакДональдс цього року

Фондовий ринок
1282
МакДональдс Україна відтермінувала заплановані реконструкції ресторанів через карантин і планує відкрити 5 нових закладів в Україні.
Про це повідомила гендиректор Юлія Бадрітдінова.
“Ми відстрочили реконструкції ресторанів, а направили наші зусилля на те, щоб відкрити більше нових ресторанів. Ми не зменшували кількість відкриттів, ми змінюємо пріоритизацію відповідно до ситуації, яка сьогодні відбувається”, – повідомила вона.
За її словами, торік МакДональдс відкрив 5 ресторанів в Україні, і цього року запланував зберегти темпи нових відкриттів – додати ще п’ять нових закладів до мережі.
“На наступний рік у нас дуже амбіційні плани: відкрити точно не менше, ніж в попередні роки. У 2019 році ми інвестували в Україну понад 500 млн грн і продовжуємо інвестувати не менше в поточному.
А в наступному будемо збільшувати інвестиції в Україну (…) – є бажання штаб-квартири компанії інвестувати в розширення мережі в Україні, тому ми дуже відкриті, шукаємо найкращі локації і партнерів”, – зазначила Бадрітдінова.
При цьому вона додала: у МакДональдс наразі є впевненість в тому, що в Україні є де відкривати ресторани. У фокусі – великі міста України, але компанією розглядаються різні локації, уточнила гендиректор.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас