Volkswagen представив новий кросовер VW Nivus (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представив новий кросовер VW Nivus (фото)

Технології&Авто
4208
Volkswagen офіційно представив в Інтернеті свій новий кросовер VW Nivus. Його продажі почнуться влітку нинішнього року, але в Європі він з’явиться тільки в 2021 році.
Nivus відноситься до сегменту компактних кросоверів. Він побудований на платформі MQB-A0, яка є дешевшою версією платформи MQB. Його довжина становить 4 266 мм, висота – 1 493 мм, а колісна база – 2 566 мм. Об’єм багажника –
415 літрів.
VW Nivus отримав спортивний дизайн кузова з елементами купе. Зараз кросовери-купе користуються великою популярністю. Саме тому Volkswagen зупинився на такому дизайні для своєї нової моделі.
Volkswagen представив новий кросовер VW Nivus (фото)
Цей новий кросовер має великий набір сучасного обладнання вже в базовій комплектації, в тому числі шість подушок безпеки, адаптивний круїз-контроль і систему автоматичного екстреного гальмування.
У лінійку двигунів входять кілька агрегатів. Базовим буде 1,0 л турбомотор потужністю 128 к.с, який працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Буде також версія з 1,4 л двигуном потужністю 150 к. с.
Volkswagen представив новий кросовер VW Nivus (фото)
Volkswagen почне продавати кросовер VW Nivus влітку нинішнього року. Спочатку він з’явиться тільки в Бразилії, а потім вже і в інших країнах світу. У Європі його продажі почнуться в 2021 році. У базовій комплектації Nivus буде коштувати від 14 800 доларів. Це на 1 600 доларів дешевше, ніж коштує VW T-Cross 200 TSI в базовій комплектації з механічною коробкою передач.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас