Суд списав борги молочного виробника ЗАТ "Галичина" - юрособу ліквідовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд списав борги молочного виробника ЗАТ "Галичина" - юрособу ліквідовано

Фондовий ринок
1365
Господарський суд Львівської області 25 травня затвердив ліквідаційний баланс збанкрутілого ЗАТ “Галичина” та ліквідував цю компанію.
Суд констатував, що, з огляду на недостатність майна боржника, вимоги ряду кредиторів (в тому числі Укрексімбанку – на 1,24 млрд грн), що не були погашені в ході ліквідаційної процедури, вважаються погашеними згідно з Кодексом про процедури банкрутства, повідомляє Finbalance.
Відомо, що 5 березня 2020 року відбувся другий повторний аукціон з продажу ліквідатором ЗАТ “Галичина” прав вимоги підприємства до ВАТ “Ковельмолоко” в розмірі 86,25 млн грн (виникло на підставі договору купівлі-продажу товарів, а покупцем з пропозицією 517,5 тисяч грн стало ТОВ “Мідас Інвестиції” (в держреєстрі бенефіціаром значиться Пазяк Ірина). Частина відповідних прав вимоги (29%) була в заставі Укрексімбанку.
Банкрутом ЗАТ “Галичина” було визнано постановою Госпсуду Львівської області від 30 серпня 2018 року.
Додамо, що 9 жовтня 2019 року Госпсуд Волинської області визнав банкрутом згадане ВАТ “Ковельмолоко” і відкрив ліквідаційну процедуру.
18 вересня 2019 року суд затвердив реєстр вимог кредиторів боржника, включивши до нього в тому числі вимоги Укрексімбанку на 743,7 млн ​​грн (як забезпечені заставою майна боржника), ТОВ “Мідас Інвестиції” – 111,5 млн грн (черга не уточнювалася), ЗАТ “Галичина” – 85,8 млн грн (четверта черга), ТОВ “Молочна компанія “Галичина” – 20,7 млн ​​грн (четверта черга).
“Починаючи з 2015 року і по теперішній час власником готової молочної продукції, торгової марки “Галичина” і унікальних рецептур є ТОВ “Молочна компанія “Галичина”, яка продовжує і розширює свою діяльність на ринку молочної продукції”, – йшлося в повідомленні компанії.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас