Стало відомо, коли Uber Shuttle знову запрацює в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли Uber Shuttle знову запрацює в Києві

Фондовий ринок
555
Через рік після запуску в Києві і після двох місяців роботи спеціального безкоштовного сервісу “Shuttle Heroes” тільки для працівників підприємств критичної інфраструктури міста, Uber Shuttle знову стане доступний для всіх користувачів в Києві – це відбудеться вже в понеділок, 1 червня 2020 року.
Представники Uber відзначили, що з моменту запуску Uber Shuttle в травні 2019 року, сервіс розширив географію своєї роботи з 4 до 22 маршрутів, при цьому ним скористалися вже понад 50 тис. осіб. Послуга Uber Shuttle доступна для всіх користувачів додатку Uber в Києві, а в лютому 2020 року Uber також представив спеціальний додаток Uber Shuttle для Android. Протягом перших трьох місяців після запуску в Києві, додаток Uber Shuttle було завантажено понад 60 тис. разів.
Стало відомо, коли Uber Shuttle знову запрацює в Києві
У той час, коли були введені карантинні обмеження і громадський транспорт був недоступний, Uber запропонував безкоштовний сервіс «Shuttle Heroes», щоб підтримати спільноту в Києві.
За два місяці “Shuttle Heroes” надав понад 60 тис. безкоштовних поїздок, щоб допомогти медичному персоналу та працівникам підприємств критичної інфраструктури міста дістатися на роботу і назад. Для цього доступні маршрути Uber Shuttle були змінені, щоб охопити понад 100 лікарень, медичних установ та інших організацій у всіх районах Києва. Сервіс був розроблений у співпраці з Міністерством інфраструктури і працював відповідно до суворого гігієнічного протоколу, щоб допомогти стримати поширення пандемії.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас