Несплата майже 50 млн грн податків: ще двом учасникам "схеми" в оборонці повідомили про підозру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Несплата майже 50 млн грн податків: ще двом учасникам "схеми" в оборонці повідомили про підозру

Кримінал
671
Двом представникам конвертаційного центру повідомлено про підозру в участі у корупційній схемі з постачання товарів до “Укроборонпрому”, внаслідок якої до бюджету не надійшло понад 49 млн грн.
Про це повідомляє пресслужба САП.
“За дорученням керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького Першим заступником керівника САП вручено повідомлення про підозру ще одному учаснику злочинної схеми легалізації 50 млн гривень коштів, отриманих внаслідок несплати податків — представнику конвертаційного центру”, — йдеться в повідомленні.
Також повідомлено про підозру другому представнику конвертаційного центру.
“Дії вказаних осіб кваліфіковано за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 209 КК України“,- зазначається в повідомленні.
Повідомляється, що в ході досудового розслідування встановлено, що у 2015 році двоє осіб, які фактично здійснювали керування товариством “Оптимумспецдеталь”, розробили злочинну схему постачання комплектуючих для військової техніки до державних підприємств Державного концерну “Укроборонпром” (далі — Концерн) з ухиленням від сплати податків з таких операцій.
Загалом у справі семеро підозрюваних.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас