Microsoft випустила оновлений додаток Skype — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустила оновлений додаток Skype

Технології&Авто
862
Компанія Microsoft випустила оновлений додаток Skype з великою кількістю нових функцій, доопрацювань і виправлень. Skype версії 8.60 – це найбільше оновлення з тих, що випускалися останнім часом.
Нова версія скоро стане доступна на всіх платформах, де підтримується Skype. Більшість нововведень будуть доступні на всіх підтримуваних платформах.
Новий режим для відеодзвінків, що дозволяє розташувати зображення дев’яти учасників розмови за схемою 3х3. Таку функцію Microsoft спочатку запустила в Microsoft Teams, а тепер вона стає доступною для десктопних версій Skype для Windows, macOS і Linux.
Microsoft випустила оновлений додаток Skype
Ще одне нововведення – підтримка модерованих груп. Тепер можна створити групу, де кілька користувачів можуть стати адміністраторами, допомагаючи стежити за перебігом спілкування. У таких групах тільки адміністратори можуть запускати дзвінки, і так далі.
Також в Skype з’явилася можливість налаштовувати список реакцій-емодзі, які можна швидко відправити у відповідь на повідомлення. Крім того, з’явилися нові поєднання клавіш для здійснення швидких дій в Skype, навіть коли вікно програми згорнуто або не в фокусі.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас