Samsung представила новий чіп безпеки для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представила новий чіп безпеки для смартфонів

Технології&Авто
369
Смартфони та інші розумні пристрої найчастіше містять майже всю особисту інформацію користувача, і виробники гаджетів приділяють чимало уваги питанням безпеки своєї продукції. Нове апаратне рішення Samsung призначене для підвищення стійкості цифрової техніки до витоку конфіденційних даних.
Чіп під назвою Secure Element S3FV9RR став вдосконаленою версією попередньої мікросхеми Samsung, анонсованої в лютому 2020-го. Новинка пройшла сертифікацію Common Criteria Evaluation Assurance Level (CC EAL) 6+. За заявою виробника, S3FV9RR відповідає найсуворішим вимогам конфіденційності і може застосовуватися для захисту даних в складі смартфонів, електронних посвідчень особи і апаратних гаманців для криптовалюти. Новинка підтримує апаратний корінь довіри (RoT), безпечне завантаження і аутентифікацію. При запуску додатків на мобільному пристрої аутентифікація може бути посилена за допомогою RoT. Під час завантаження активується поетапна перевірка всіх компонентів операційної системи з затвердженими ключами.
«У цю епоху мобільності і безконтактних взаємодій ми очікуємо, що наші підключені пристрої, такі як смартфони та планшети, будуть надзвичайно безпечними для захисту персональних даних і забезпечення таких операцій, як мобільний банкінг, біржова торгівля і транзакції з криптовалютою. З новим автономним рішенням для елементів безпеки Samsung встановлює потужні засуви на інтелектуальних пристроях для захисту особистої інформації», – зазначив старший віце-президент з маркетингу Samsung Electronics Донхо Шин.
За запевненням вендора, мікросхема здатна захистити пристрій не тільки від шкідливих атак, але і від несанкціонованих оновлень програмного забезпечення. Початок поставок новинки заплановано на третій квартал поточного року, але список пристроїв, які першими отримають Secure Element S3FV9RR, ще не оголошено.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас