Компанія Huawei розробляє наручний смарт-годинник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Huawei розробляє наручний смарт-годинник

Технології&Авто
802
Китайський телекомунікаційний гігант Huawei, за повідомленнями інтернет-джерел, незабаром може випустити новий наручний смарт-годинник, який увійде до сімейства пристроїв Mate. Досі Huawei використовувала позначення Mate для запуску таких продуктів, як мобільні пристрої, планшети і комп’ютери, і наступним електронним пристроєм, який отримав би цей номінал, був би “розумний” годинник.
Останнім часом Huawei робить ставку на назву Watch GT для випуску “розумних” годинників, що може змінитися, якщо цей нещодавній запис годинника Mate Watch щось означатиме, а не буде просто захисним записом. Назва походить від ряду заявок на товарні знаки, зареєстрованих китайською компанією раніше в цьому місяці. Там можна побачити не тільки вищезгаданий годинник Mate Watch, а й інші бренди, такі як Mate X, Mate Pad або Mate Pod.
Годинник Huawei Mate Watch входить до міжнародного рейтингу № 9 і орієнтований на ті пристрої, які входять до категорії “електронні комп’ютери та інші електронні продукти”. Huawei, ймовірно, буде чекати запуску нового телефону серії Mate після літа, щоб також анонсувати цей “розумний” годинник, тож цілком можливо, що в найближчі тижні будуть розкриті нові подробиці, якщо цей запуск справді планується.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас