Harley-Davidson відновлює виробництво мотоциклів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson відновлює виробництво мотоциклів

Фондовий ринок
366
Заводи Harley-Davidson відновлять роботу в США після двомісячної вимушеної перерви. Виробництво довелося зупинити через зараження коронавірусною інфекцією одного з працівників на підприємстві в Міноміні-Фоллс у штаті Віконсін. Раніше виробництво відновив інший автогігант – Volkswagen.
Водночас коронавірус внесе свої корективи в організацію роботи на підприємствах Harley-Davidson. Керівництво заводів забезпечить умови для фізичного дистанціювання співробітників і регулярну дезінфекцію робочих місць.
“Harley-Davidson розпочала поетапне відновлення виробництва на своїх підприємствах, враховуючи інструкції служб охорони здоров’я, забезпечення безпеки і здоров’я співробітників”, – йдеться в заяві компанії.
За даними агенції Associated Press, обсяг продажу корпорації впала за час пандемії. Підприємство в Міноміні-Фоллс повернеться до повної зайнятості після Дня пам’яті на наступному тижні. Цей день пам’яті всіх військовослужбовців США, які загинули у війнах і збройних конфліктах, відзначають в останній понеділок травня. Цього разу він випадає на 25 травня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас