Jaguar Land Rover втратить 500 млн фунтів через Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar Land Rover втратить 500 млн фунтів через Brexit

Фондовий ринок
295
Фінансовий директор Jaguar Land Rover визнав, що якщо Велика Британія “вийде з ЄС” без укладення угоди, це буде коштувати фірмі 500 мільйонів фунтів стерлінгів на рік на тарифи тільки на імпорт запчастин.
У рамках зустрічі Адріана Марделла та інвестиційних банків наприкінці січня він сказав, що “повністю очікує”, що поточний перехідний період триватиме до 1 січня 2021 року, після чого будуть “інші відносини”.
“Ми вже розглянули дві версії потенційних аварій, в кінці березня [2019] і в кінці жовтня, і ми це зробили, щоб захистити себе, закривши завод на тиждень. Ми вирішимо в кінці цього календарного року, чи є це слушним заходом. Якщо ми зазнаємо краху, якщо ми підемо до СОТ [правила Світової організації торгівлі] … це буде близько 500 мільйонів фунтів стерлінгів – 40 мільйонів фунтів стерлінгів на місяць”, – сказав Марделла.
Наразі JLR звільнила близько 50% (20 000) некритичних працівників під час кризи з коронавірусом, хоча в цьому місяці вона платить їм 100% зарплати. Керівники ради директорів відклали виплату зарплати на три місяці, а зарплата генерального директора Ральфа Спета скоротилася на 30%.
За матеріалами:
AvtoDream
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас