У 1200 будинків у Києві повернули гарячу воду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 1200 будинків у Києві повернули гарячу воду

Особисті фінанси
473
У понад 1200 житлових будинків повернули гарячу воду після гідравлічних випробувань теплових мереж у Києві – раніше від наміченого терміну.
Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
«Ми максимально відтермінували відключення гарячої води під час жорстких карантинних обмежень і розпочали гідравлічні випробування після першого етапу послаблення карантину – із 12 травня. Я розумію, що відсутність гарячої води – це дискомфорт. Однак проведення тестувань мереж влітку значно знижує кількість аварійних випадків взимку. Адже фахівці випробовують на міцність трубопроводи і виявляють найслабші місця», – пояснив Петро Пантелеєв.
За його словами, наразі вже виконано більшу частину робіт першої черги на малих котельнях і ТЕЦ-6. У період із 12 травня аварійні бригади «Київтеплоенерго», які працюють у цілодобовому режимі, усунули понад 100 пошкоджень трубопроводів.

Як заощадити на комуналці 👛

«Уже за кілька днів жителі Троєщини, Лісового масиву, Воскресенки, Оболоні, Виноградаря та Відрадного будуть знову з гарячою водою. Наразі вже відновили гарячу воду в 1200 будинків. Усі 32 аварійні бригади «Київтеплоенерго» працюють позмінно 24/7», – додав заступник голови КМДА.

Довідка Finance.ua:

  • Друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві розпочалась 19 травня. Гаряче водопостачання близько 10% житлових будинків призупинять до 5 червня.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас