Ідея Банк запускає Business Card для підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Ідея Банк запускає Business Card для підприємців

Фондовий ринок
512
Ідея Банк пропонує фізичним особам-підприємцям оформити Business Card з технологією безконтактних платежів Contactless від Mastercard. Ця бізнес-картка – простий і зручний прямий ключ до рахунку 2600, що дає підприємцю цілодобовий доступ до коштів на рахунку і можливість розраховуватися безпосередньо онлайн і офлайн.
З Business Card від Ідея Банку не доводиться щоразу переказувати кошти із рахунку 2600 на інші картки, щоб користуватися грошима. Картка дає змогу здійснювати операції з безготівкової оплати товарів та послуг, а також отримувати готівку. Зокрема, кошти можуть бути спрямовані на виробничі потреби, потреби господарського характеру, отримання чистого доходу ФОП.
Ідея Банк запускає Business Card для підприємців
Картка відкривається миттєво і безкоштовно. Діючі клієнти можуть отримати її відразу при зверненні, нові – після відкриття рахунку (теж безкоштовно). Також є можливість оформити іменну картку.
За зняття готівки в банкоматах Ідея Банку в Україні комісія становитиме 0,8% (мінімум 2 грн), в касах інших банків без урахування їх комісій – 1,5% + 5 грн. За один день можна зняти до 50 тис. грн. щоб отримати більш значну суму, потрібно звернутися до відділення банку.
Крім того, підприємець може встановити додаткові ліміти добових транзакцій.
Ідея Банк запускає Business Card для підприємців
Як і раніше за рахунком, так і після оформлення Business Card підприємці можуть отримувати інформацію про рух коштів по рахунку через онлайн-банкінг iFOBS, тут же доступні основні опції класичного онлайн-банкінгу.
Business Card для підприємців випущена в класі Business на додаток до діючої карті Corporate, яка зручна для компаній-юридичних осіб. Обидві картки мають переваги програми Masterсard Bilshe, які будуть активні після зняття карантинних обмежень.
«Нашу нову Business Card давно чекали наші клієнти, а в сьогоднішніх реаліях це стає ще більш актуальним. Підприємці – рушійна сила в економіках багатьох розвинених країн, і ми в Ідея Банку прагнемо надати їм сервіс такого рівня, щоб вони могли виділяти більше сил і ресурсів для власної справи, а ми запропонуємо їм для цього необхідні і зручні фінансові інструменти», – зазначила Юлія Соколова, директор департаменту по роботі з бізнес-клієнтами Ідея Банку.
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить в європейську фінансову групу Getin Holding S.A. (Польща). Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас