Названо головну мету кібератак в 2020 році: за чим полюють хакери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо головну мету кібератак в 2020 році: за чим полюють хакери

Кримінал
828
Компанія Verizon представила щорічний звіт щодо кіберзлочинності, згідно з яким торік фінансове збагачення стало головною причиною крадіжки даних у мережі, обійшовши шпигунство.
9 з 10 витоків (86%) були фінансово мотивовані, показує звіт. Крадіжка облікових даних, фішинг і компрометація ділових електронних листів стали причиною 67% кібератак. Такі висновки зроблені на основі вивчення понад 32 тис інцидентів і майже 4 тис підтверджених зломів в 81 країні.
Оскільки пандемія коронавірусу змушує людей працювати віддалено, кібератаки на підприємства, як очікується, будуть зростати. Вторгнень у веб- і хмарні додатки стало на 43% більше. Це подвійний приріст у порівнянні з попереднім роком.
Такі компанії, як Facebook і Salesforce розширили роботу віддалено, принаймні, до кінця року, і очікується, що багато інших візьмуть з них приклад. Генеральний директор Verizon Business Group Тамі Ервін сказав, що «цифрове перетворення» моделі «роботи на дому» під час пандемії коронавірусу продемонструвало ряд «червоних прапорців» безпеки, які ще належить вирішити.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас