В Україні створять кандидатський резерв для держслужби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні створять кандидатський резерв для держслужби

Казна та Політика
339
В Офісі президента заявили, що мають намір створити кадровий резерв для державної служби, оскільки шукати компетентних людей дуже складно. При цьому наголошується, що такий резерв допоможе зібрати людей, які готові перезавантажити владу.
Про це повідомляє перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов у Telegram.
“Створюємо кандидатський резерв! Я вже неодноразово говорив, що питання “нових облич” у владі стоїть дуже гостро і знаходити їх дуже складно. Йдеться не просто про нові обличчя, а про компетентних, мотивованих, ефективних. Нам необхідний кандидатський резерв, який допоможе зібрати людей, які готові разом з нами перезавантажувати владу і працювати на благо українців”, – написав він.
Він також зазначив, що в Україні постійно проходять конкурси на заміщення посад у владі. Перемагає один, але бере участь в цих конкурсах іноді не один десяток людей. І забути про них відразу після конкурсу – це “кадрове марнотратство”.
Таким чином, документи учасників конкурсів будуть додані на Єдиний портал вакансій держслужби, і через нього вони автоматично запрошуються до участі в інших конкурсах.
“Бонусом для таких кандидатів є те, що вони не подають заново весь пакет документів, необхідний для участі в конкурсі. Держоргани також можуть звертатися до бази кандидатського резерву, щоб знайти собі підходящого кандидата. Термін перебування в кандидатському резерві обмежується одним роком”, – пояснив Трофімов
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас