Apple відновила роботу близько 100 своїх магазинів по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відновила роботу близько 100 своїх магазинів по всьому світу

Фондовий ринок
200
Американська корпорація Apple заново відкрила близько 100 магазинів по всьому світу, закритих раніше через пандемію коронавірусу. Минулого тижня були відкриті всі магазини компанії в Німеччині. Також усі магазини Apple в Китаї, які були закриті під час епідемії, вже відновили роботу.
Про це повідомила старший віце-президент корпорації Дейдре О’Брайєн, вказано на офіційному сайті компанії.
«Майже 100 наших магазинів по всьому світу змогли знову відчинити свої двері для наших покупців», – повідомила О’Брайєн.
Уточнюється, що магазини продовжать свою роботу в новому режимі, зумовленому поширенням коронавірусу. Так, усім покупцям необхідно буде носити медичні маски, які в разі відсутності видадуть співробітники магазину.
Крім того, на вході в магазин покупцям будуть вимірювати температуру, а в самих магазинах кілька разів на день буде проводитися дезінфекція. Компанія відзначає, що в кожному магазині намагатиметься обмежити кількість співробітників і надати багато вільного місця, щоб відвідувачі могли тримати дистанцію.
У США нараховується близько 270 магазинів Apple. А їх загальна кількість разом із магазинами в інших країнах світу, за винятком Китаю, Тайваню та Гонконгу, досягає 458.
Нагадаємо, що в середині березня Apple закрила всі свої роздрібні магазини в США. Пізніше аналогічне рішення було прийнято щодо магазинів і в інших країнах.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас