"Most Innovative Banks": ПУМБ увійшов у ТОП-20 інноваційних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Most Innovative Banks": ПУМБ увійшов у ТОП-20 інноваційних банків

Кредит&Депозит
51
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до переліку двадцяти найінноваційніших фінансових організацій («Most Innovative Banks») країн СНД та Кавказу, що відзначились практичними та актуальними інноваціями в сегменті МСБ за результатами 2019 року.
За словами Максима Масюка, начальника Управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ, банк безперервно працює над спрощенням доступу клієнтів до банківських продуктів, а чи не найголовніший його пріоритет у роботі з МСБ сьогодні – це переведення максимальної кількості послуг в онлайн.
«Постійний розвиток та вдосконалення функціоналу «ПУМБ Online Для Підприємців», електронний документообіг з клієнтами, додавання документів з мобільного пристрою через QR-код, використання кваліфікованого електронного підпису – комплекс цих розробок відкриває перед ПУМБ нові можливості для дистанційного обслуговування клієнтів та дозволяє утримувати почесний статус Digital-банку не тільки на українському ринку, але і за його межами» – зазначає Максим Масюк.
Загалом понад 40 фінустанов з України, країн Кавказу та СНД відзначилися інноваціями в сегменті МСБ. Разом вони впровадили понад 120 таких рішень. Головним фокусом в інноваціях банківського сектора продовжує залишатися цифрова трансформація.
Відбір кращих інновацій цього року проходив за новою методикою: кожен банк самостійно вибирав одну, найбільш значущу інновацію, і подавав інформацію про неї SME Banking Club. На підставі отриманих даних експерти SME Banking Club відібрали 20 кращих інновацій та інноваційних банків регіону, куди потрапив і ПУМБ.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас