Мотоцикли Honda Gold Wing обзавелися Android Auto — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мотоцикли Honda Gold Wing обзавелися Android Auto

Технології&Авто
660
Японський автовиробник Honda офіційно повідомив про те, що всі мотоцикли Gold Wing, які були випущені починаючи з 2018 року, відтепер матимуть повну підтримку Android Auto.
Реліз оновлення запланований на середину наступного місяця. І тим не менше, не варто думати, що з приходом на Gold Wing Android Auto ці мотоцикли обзаведуться якимись ексклюзивними можливостями. Вони просто-напросто отримають всім вже давно відомий і звичний доступ до Android Auto, і цього більш ніж достатньо. Тепер і власники смартфонів не від Apple зможуть зручно прокласти маршрут через Google Карти або ж транслювати музику через YouTube, при цьому «залишаючи смартфон в безпечному місці».
Так чи інакше, це вкрай показовий хід, адже Google збирається дійсно поширити свою власну систему на якомога більшу кількість транспортних засобів, і це дуже добре. Наприклад, зовсім нещодавно компанія уклала угоду і з такими великими гігантами, як Harley-Davidson і BMW. Всі їхні транспортні засоби теж незабаром в обов’язковому порядку будуть працювати з системою Android Auto. Отже хочеться сподіватися на те, що Google крім ширшого поширення свого продукту також вирішить і додати в нього нові функції і можливості, які можуть виявитися корисними в дорозі.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас