Facebook запустила сервіс відеозв'язку Messenger Rooms з підтримкою 50 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запустила сервіс відеозв'язку Messenger Rooms з підтримкою 50 осіб

Технології&Авто
639
Представники соціальної мережі Facebook оголосили про запуск сервісу відеозв’язку Messenger Rooms. Наразі він доступний в США і Канаді, а в решті регіонів з’явиться наступного тижня. Користуватися сервісом можна з настільних і мобільних пристроїв, при цьому в бесідах можуть брати участь до 50 осіб без обмежень у часі.
За словами віце-президента Messenger в Facebook Стена Чудновскі (Stan Chudnovsky), користувачі можуть створювати відеоконференції і запрошувати в них людей, публікуючи посилання в своєму профілі, групі або сторінці заходу.
Творець кімнати сам вирішує, хто може брати участь у бесіді. Вона може бути відкрита для всіх, навіть для людей без акаунту на Facebook. Можна зробити так, щоб кімната була видна тільки певній групі людей. При необхідності деяких користувачів можна видалити і закрити кімнату, щоб до неї більше ніхто не міг увійти.
Запустити відеоконференцію можна як в офіційному додатку Facebook, так і в окремому месенджері для мобільних пристроїв. Якщо конференція є відкритою, люди зі списку друзів побачать її у верхній частині стрічки.
Автори видання The Verge повідомляють, що сервіс забезпечує високу якість зображення, а також підтримує AR-маски і користувацькі фони. Компанія не застосувала до сервісу наскрізне шифрування даних, як в WhatsApp, і просить користувачів подавати скарги на кімнати, в яких порушуються правила соціальної мережі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас