В Україні з'явився свіжий Opel Corsa (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явився свіжий Opel Corsa (фото)

Технології&Авто
1125
Новинка, яка вже підкорила європейський ринок, доступна в Україні. Офіційний представник оголосив про старт продажів і озвучив доступні комплектації та ціни.
Компактний хетчбек Opel раніше славився своєю простотою, але тепер має стильний дизайн і непогані двигуни під капотом. Звісно, всі базові елементи він отримав від французів: і нову платформу CMP, і моторну гамму.
У шостому поколінні Opel Corsa став довшим від попередника всього на 39 мм (4060 мм), а в висоті втратив 48 мм (1433 мм). Ширина склала 1765 мм, а колісна база доросла до 2538 мм. Тепер у виробництві залишилася тільки версія п’ятидверного хетчбека, а тридверку прибрали з пропозиції.
В Україні з'явився свіжий Opel Corsa (фото)
У салоні нового Opel Corsa обробка значно якісніша і акуратніша, буде 5-ти або 7-дюймовий дисплей, а приладова панель повністю електронна, що є рідкістю для представника цього класу. Багажне відділення запропонує скромні 309 літрів і можливість розкласти задній диван.
В Україні пропонують три комплектації: Edition, Elegance і Elegance plus. На початковому рівні буде доступний атмосферний бензиновий мотор 1,2 літра з потужністю 75 к.с. і механічною коробкою передач. Для інших призначений турбований 1,2-літровий 130-сильний французький двигун з восьмиступінчастою трансмісією.
Для старших комплектацій також доступні системи активної допомоги водієві, адаптивне освітлення, панорамний дах і інші приємні дрібниці на вибір замовника.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції по кредитах в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам кредитний продукт.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас