IKEA почала роботу на українському ринку та запустила онлайн-магазин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA почала роботу на українському ринку та запустила онлайн-магазин

Фондовий ринок
8190
IKEA повідомила Finance.ua, що розпочинає роботу на українському ринку та запускає Інтернет-магазин.
В онлайні шведський ритейлер пропонує українським покупцям близько 3 600 функціональних товарів для дому всіх категорій та стилів з привабливим дизайном і цінами.
Де можна робити замовлення – на сайті www.ikea.ua
Де забирати товар. Покупці матимуть можливість обирати, де та як забрати свій товар – в одному з пунктів для отримання замовлень у Києві безкоштовно або за допомогою послуги доставки додому.
Пункти. У Ашан Рів Гош (Auchan Rive Gauche) та Metro Cash & Carry.
Служба доставки організована у співпраці з компанією DB Schenker.
Захист. Усі співробітники матимуть доступ до необхідного захисного обладнання і працюватимуть з дотриманням рекомендацій щодо соціального дистанціювання.
Плани. Після запуску Інтернет-магазину IKEA планує відкрити свій магазин у новому міському форматі (city store) у Києві. Компанія нещодавно підписала договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall.
«Ми раді розпочати роботу в Україні завдяки запуску Інтернет-магазину, особливо в час, коли кожен із нас приділяє увагу безпеці і комфортному перебуванню вдома. Сподіваємося, наш широкий асортимент товарів і рішень для дому допоможе українцям облаштувати особистий простір і покращити повсякденне життя», – сказав Флоріан Меллє, керівник IKEA в Україні.

Довідка Finance.ua:

  • У вересні 2018 року IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину в форматі city store в 2019 році. Об’єкт повинен був відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall.
  • Однак пізніше ритейлер заявив, що в зв’язку з затримкою будівництва ТРЦ компанія розглядає альтернативні шляхи запуску бізнесу в Україні.
  • Влітку 2019 року IKEA оголосила про запуск офіційного веб-сайту для українських споживачів і набір персоналу для роботи в першому магазині міського формату в Києві.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас