У "Нафтогазі" пояснили звільнення Вітренка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Нафтогазі" пояснили звільнення Вітренка

Фондовий ринок
1094
У НАК “Нафтогаз України” пояснили скорочення посади і звільнення через два місяці виконавчого директора компанії Юрія Вітренка.
Про це повідомили у пресслужбі компанії.
Зазначається, що у рамках трансформації група “Нафтогаз” оптимізує внутрішню організаційну структуру, функціонал та обов’язки між підрозділами.
Як пояснили в “Нафтогазі”, трансформація усуває дублювання функцій, спрощує взаємодію підрозділів, вибудовує структуру, яка підвищить ефективність групи.
“Зокрема, вже реструктуровано низку функцій дивізіону “Інтегрований газ”, довгострокового планування, ринкових досліджень та довгострокового прогнозування, корпоративних комунікацій, загального операційного керівництва тощо. Аналогічно буде реструктуровано функціонал виконавчого директора групи “Нафтогаз”, – повідомили в НАК.
У компанії нагадали про призначення виконавчого директора з трансформації Отто А. Ватерландера, який тепер відповідає за операційні та трансформаційні процеси, зокрема, за впровадження нової операційної моделі та дивізіональної структури управління, реалізацію крос-функціональних процесів та розробку баз даних процесів.
Нагадаємо, директор “Нафтогазу України” Юрій Вітренко повідомив про скорочення своєї посади 13 травня. Вітренко стверджує, що його звільнять через два місяці та що причина цього – боротьба з “Газпромом”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас