Samsung і Hyundai мають намір співпрацювати в галузі випуску електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung і Hyundai мають намір співпрацювати в галузі випуску електромобілів

Фондовий ринок
325
Голови Samsung і Hyundai провели зустріч, щоб обговорити потенційну співпрацю в галузі виробництва електромобілів. Переговори віцепрезидента Samsung Electronics Лі Джейона (Lee Jae-yong) і виконавчого віцепрезидента Hyundai Motor Group Ийсана Чонга (Chung Eui-sun) відбулися на акумуляторному заводі Samsung SDI в Чхонані, що розташований на південь від Сеула.
Завод Samsung SDI в Чхонані спеціалізується на виробництві малогабаритних акумуляторів для побутових приладів, а також батарей для електромобілів.
Представники Hyundai Motor Group повідомили, що сторони обговорили акумуляторні технології наступного покоління і поділилися своїми досягненнями в дослідженнях і розробках в цій галузі.
Представник Samsung зазначив, що створені компанією твердотільні батареї відрізняються міцністю і стабільною роботою, додавши, що компанія сподівається на розширення співпраці між двома бізнес-групами в секторі мобільного зв’язку.
Керівники двох бізнес-груп, Лі Джен і Ийсан Чонг вперше зустрілися, щоб обговорити ділове співробітництво. Samsung SDI зараз не постачає автомобільні акумулятори Hyundai, яка зараз в основному використовує батареї LG Chem і SK Innovation.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас