Найкраще офісне освітлення: LED лампи Т8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Найкраще офісне освітлення: LED лампи Т8

Особисті фінанси
3055
При організації освітлення офісних приміщень необхідно звертати увагу на дрібні деталі. Використані джерела світла повинні бути безпечними, екологічними, з тривалим експлуатаційним терміном, до того ж – забезпечувати комфортний для всіх співробітників світло з урахуванням спектра, колірної температури, світлового потоку і інших технічних характеристик. З точки зору ергономіки для стимулювання ефективного робочого процесу і збільшення продуктивності праці актуально використовувати лампи холодного білого світла. А з урахуванням всіх перерахованих вище вимог найчастіше вибір падає на світлодіодні лампи Т8.
Світлодіодні лампи Т8: особливості
Найкраще офісне освітлення: LED лампи Т8
Сучасні світлодіодні лампи Т8 сконструйовані таким чином, що підходять для заміщення старих джерел світла в звичайних світильниках під аналогічний тип ламп, завдяки чому зробити модернізацію освітлення в офісі можна без покупки нових приладів і їх установки – досить придбати самі лампи. Чому варто потурбуватися таким апгрейдом і витратити гроші на нові джерела світла? Причин декілька:
  • лед лампи Т8 відрізняються оптимальними для роботи співробітників офісу показниками світлового потоку і яскравості;
  • конструкція лед лампи не містить небезпечних для здоров’я людини та навколишнього середовища речовин;
  • світлодіодна лампа Т8 вкрай рідко потребує заміни, що сприяє економії фінансових коштів;
  • світло лед ламп не робить згубного впливу на органи зору людини, він не мерехтить, розгорається миттєво без затримок і пульсацій;
  • світлодіодні Т8 компактні і практичні, вони не займають багато місця, прості в установці, довговічні.
Робочий ресурс світлодіодних ламп Т8 в рази перевищує показники люмінесцентних ламп. При порівняно високих початкових витратах на покупку елементів (що часто зупиняє споживачів, хоча вартість Led приладів з кожним днем ​​стає все нижче) економія стає очевидна вже через перші кілька місяців експлуатації виробів.
Лід лампи випускаються в різних типорозмірах і з різними технічними характеристиками. Використовуючи різні за параметрами джерела світла можна без особливих складнощів зонувати робочий простір, виділяючи місця розміщення столів співробітників і інші важливі зони, і створюючи ділянки з меншою інтенсивністю освітлення для відпочинку. Для освітлення приміщень для роботи співробітників найчастіше вибирають прилади з нейтральним білим світлом (4000), для яскравого освітлення підсобних приміщень, складів, коридорів – з холодним спектром, а для зон відпочинку – джерела теплого білого світла, що сприяють розслабленню та створюють затишну атмосферу.
Детальну інформацію про LED лампах Т8 читайте на сайті.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас