Укравтодор почав роботи на 177 об'єктах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор почав роботи на 177 об'єктах

Казна та Політика
416
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало ремонтно-будівельні роботи на 177 об’єктах у 23 областях України.
Про це повідомляє пресслужба Укравтодору.
“Станом на 11 травня у 23 областях України ремонтно-будівельні роботи проводяться на 177 об’єктах “Великого будівництва”, – йдеться у повідомленні.
Цього тижня вже стартували роботи на останній ділянці дороги Н-30 у Запорізькій області та на дорозі Н-07 у Сумській області. Також відновлено реконструкцію дороги М-07 у Волинській області.
Зазначається, що за рахунок коштів Державного дорожнього фонду фінансуються роботи на 159 об’єктах, 18 – реалізуються в рамках співпраці Укравтодору з міжнародними фінансовими організаціями.
У відомстві додали, що на десятках об’єктів у Волинській, Закарпатській, Київській, Черкаській, Тернопільській та Одеській областях триває завершальний етап ремонту дорожнього покриття – облаштування верхніх шарів асфальтобетону.
Окрім капітальних, поточних середніх ремонтів та реконструкції автодоріг державного значення, ремонтують також мости та шляхопроводи по всій країні. Наприклад, на Донеччині цього року буде капітально відремонтовано дев’ять мостів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас