Мільярдер Бренсон продає частину Virgin Galactic — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер Бренсон продає частину Virgin Galactic

Фондовий ринок
802
Річард Бренсон хоче продати частку Virgin Galactic у розмірі майже 1 мільярда доларів, що становить половину його частки у створеній ним аерокосмічній компанії.
Financial Times повідомила, що здатність Virgin Group продати пакет акцій була підтверджена минулого тижня.
На цьому тижні ціна акцій Virgin Galactic зросла майже на 15 відсотків, а вартість компанії в п’ятницю склала 4,17 мільярда доларів.
У вівторок Virgin Galactic оголосила про щоквартальний чистий збиток в 60 мільйонів доларів при доході всього в 238 тисяч доларів, але акції зросли на новинах про партнерство з NASA з розробки високошвидкісної авіаційної техніки і про 400 депозитів для можливих космічних польотів компанії.
Якщо Бренсон продасть частку в Virgin Galactic, він потенційно може перевести кошти в авіакомпанії Virgin Group, за які, як повідомлялося в Times, борються в умовах пандемії коронавірусу.
Минулого місяця Virgin Australia оголосила про банкрутство, і Бренсон запросив в уряду США кредити і гарантії на суму 500 мільйонів британських фунтів для Virgin Atlantic.
Virgin Galactic ще не доставив пасажирів у космос, але компанія повідомила у своєму фінансовому звіті на цьому тижні, що сотні повернутих депозитів у розмірі 1000 доларів можуть скласти понад 100 мільйонів доларів у майбутньому.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас