У Honda з'явиться маленький кросовер ZR-V (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Honda з'явиться маленький кросовер ZR-V (фото)

Технології&Авто
4187
Модельний ряд компанії Honda в недалекому майбутньому розшириться за рахунок появи нової моделі – субкомпактного кросовера ZR-V.
Про це пише Автосвіт.
Заявку на цю абревіатуру японці вже подали до Світової організації інтелектуальної власності.
Новинка доповнить кросоверну лінійку “Хонди”, де вже є моделі BR-V, CR-V, HR-V, UR-V і WR-V. Не всі з перерахованих користуються хорошим попитом, тому якась із них може і випасти з цієї шеренги, проте ZR-V потенційно може бути з ентузіазмом сприйнятий в таких країнах як Індія і Китай.
Кому підійде. Може “зайти” європейцям, які мають теплі почуття до компактних автомобілів, а ось в Україні йому абсолютно точно нічого не світить.
Термін. Наразі жодних подробиць ні щодо терміну появи на світ Honda ZR-V, ні тим більше щодо технічних аспектів майбутньої моделі немає. Але можна припустити, що її можуть побудувати на базі хетчебка Jazz, нове покоління ось-ось дебютує в Європі.
У Honda з'явиться маленький кросовер ZR-V (фото)

Довідка Finance.ua:

  • Японська компанія Honda два свої нові електромобілі розробить за допомогою американського концерну General Motors. Ці новинки з’являться у продажу до 2024 року.
  • Два нові електромобілі Honda створять на електричній платформі General Motors. Вони отримають літій-іонну батарею Ultium нового покоління ємністю до 200 кВтг, завдяки чому запас ходу у електрокарів складе 650 км.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас