Сервісні центри почнуть реєструвати б/у авто під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервісні центри почнуть реєструвати б/у авто під час карантину

Технології&Авто
2278
З 12 травня сервісні центри МВС, крім реєстрації нових авто, будуть також реєструвати / перереєстровувати старі автомобілі з можливістю відвідування відділень громадянами. Про це повідомляють у прес-службі МВС.
Для зниження ризику інфікування в сервісних центрах МВС буде організовано проведення термометрії всім відвідувачам, можливість обробки рук антисептичними засобами, а в приміщеннях постійно будуть проводити вологе прибирання з застосуванням дезинфікуючих засобів і регулярно їх провітрювати.
Використання засобів індивідуального захисту є обов’язковою умовою перебування в приміщеннях сервісних центрів МВС.
“Для дотримання санітарних і протиепідемічних заходів та рекомендацій сервісні центри оснащені захисними прозорими перегородками і позначеннями соціальної дистанції. Послуги будуть надаватися з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 кв. м і з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метра”, – повідомили в СЦ МВС.
Послуги будуть надаватися за попереднім записом в електронну чергу через функціонал, який буде розміщений на офіційному веб-сайті Головного сервісного центру МВС.
У разі відсутності в СЦ електронної черги запис для отримання послуг буде проводитись за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас