У квітні дві третини киян заплатили за опалення через онлайн-сервіси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У квітні дві третини киян заплатили за опалення через онлайн-сервіси

Особисті фінанси
304
В столиці частка платежів за тепло й гарячу воду через Інтернет зросла з 50% на початку березня до 65% за результатами квітня.
Про це повідомляє пресслужба Київтеплоенерго.
“Кількість транзакцій за послуги Київтеплоенерго сягнула майже 1 млн. Своєчасна та повна оплата спожитих послуг є запорукою стабільного забезпечення міста теплом та електроенергією, адже в тарифах Київтеплоенерго майже 80% — газова складова”, – ідеться в повідомленні.

Як заощадити на комуналці 👛

Позитивної динаміки в березні-квітні вдалось досягти за рахунок переведення найбільш затребуваних клієнтами сервісів в онлайн-режим.
Які послуги можна провести дистанційно, та як це зробити:
  • контрольне зняття показань лічильників опалення та гарячої води, розпломбувати їх, поставити на абонентський облік тощо;
  • для цього необхідно оформити електронне звернення до Київтеплоенерго, звернутись через Skype або Facebook-сторінку Центру комунального сервісу, зазначивши послуги, та надати скан-копії необхідних документів.
Сплачувати онлайн безпечно та швидко за спожиті послуги можна за допомогою:

Довідка Finance.ua:

  • Вартість тепла та гарячого водопостачання в платіжках за березень для киян знижена майже на третину. В середньому одне домогосподарство заощадить близько 500 грн. Завдяки зниженню цін на газ нарахування за гарячу воду для населення за березень зменшено на 29%, а за централізоване опалення – на 32%.
  • У рахунках на оплату житлово-комунальних послуг за березень, які кияни отримали у квітні, з’явився окремий рядок із внесками за обслуговування загальнобудинкових лічильників тепла і гарячої води. Середній розмір внеску становить близько 30 грн/квартал, або 10 грн на місяць.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас