У світі рекордно зріс сегмент розумних годинників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У світі рекордно зріс сегмент розумних годинників

Фондовий ринок
879
Дослідницька компанія Strategy Analytics заявила, що в першому кварталі 2020 року світовий ринок розумних годинників зріс на 20% до майже 14 мільйонів екзесплярів. Результат досить цікавий з урахуванням того, що багато покупців в цей період вже перебували в умовах карантину.
“Дистанційна робота та карантинні обмеження, на кшталт скасування марафонів, масових заходів та заборони відвідування парків не привела до того, що користувачі перестали купувати розумні годинники. Схоже, навпаки, в домашніх умовах користувачі стали уважніше контролювати рівень своєї активності, спалених калорій і фізичного навантаження. Також не варто забувати функцію інформування про реєстрацію викликів, повідомлень і згадок – годинник на руці дозволяє не пропустити важливий дзвінок або повідомлення, навіть якщо телефон знаходиться в беззвучному режимі в інший кімнаті “, – йдеться в повідомленні.
Лідером сегменту залишаються Apple Watch, які змогли збільшити свою частку з 54,4% до 55,5% (з 6,2 до 7,6 мільйона штук) в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Друге місце зберіг Samsung, наростив продажі з 1,7 до 1,9 мільйона штук. На третьому місці – виробник утилітарно-спортивних годинників Garmin, який показав найбільш вражаюче відносне зростання продажів в 37,5% з показником 1,1 мільйона штук. Цікаво, що трійка лідерів займає більше двох третин ринку, залишивши всім іншим гравцям сумарно всього 22,6%.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас